mästare lycka cato

23 års kamp är över! Tiden har kommit för mig att riskera drabbas av Post Olympiskt Stressyndrom. ? Jag lyckades nämligen äntligen vinna familjen Catos årliga släktmästerskap i golf! Det är ungefär lika stort som att vinna OS! Evig ära väntar! Eller åtminstone en timmes…

Det spännande är att jag hittat en stabilare och högre nivå i min golf i år och jag har happycato.se att tacka. Mitt första uppdrag i våras fick jag av Sölvesborgs Golfklubb för att föreläsa för deras elitjuniorer om hur de kan bli starkare mentalt på banan. Det innebar samtidigt att jag behövde leva mer som jag lär, jag tvingades utveckla min egen mentala styrka på golfbanan. Och det ger resultat! Visst, jag är ingen Tiger Woods, men jag är en bättre version av mig själv! ?

Flera gånger idag var jag på väg flera hål fram i tanken, men hejdade mig själv. Jag tänkte efter, att just nu finns bara nu, allt jag kan påverka är mitt nästa slag. Det gjorde skillnad!

Det här blir nog mitt mest egotrippade inlägg på den här bloggen. Det får ni leva med, ibland måste vi helt enkelt njuta av triumfens ögonblick. Så länge vi inser att det inte skapar långsiktig lycka!! ?

Vi ses i en lyckligare och gladare morgondag!

Happy Cato