Kay Pollak tävling

Jag har nyligen läst Kay Pollaks bok Att välja glädje: en bok om att få ett bättre liv. Kay är ju en man med många strängar på sin lyra. Han är en av Sveriges mest framgångsrika filmregissörer, författare och en uppskattad föreläsare! Se hans föreläsning om att välja glädje på Youtube:

Jag läste på lite om Kay och min kärlek växte när jag såg att det är han tillsammans med Maria Gripe som skapat radioteatern Tordyveln flyger i skymningen! Jag älskar den och jag älskar tordyvlar! Ni som följt bloggen minns kanske att jag hade en perfekt dag i höstas, där jag bland annat fick rädda livet på några tordyvlar. Den dagen visade sig också vara den sista dagen jag fick se min mamma som mamma. Det var bara en vecka innan hon gick bort och de sista två dagarna var hon inte den mamma jag kommer minnas. Så den perfekta dagen jag hade och som jag fick dela med henne, det kommer alltid vara ett av de vackraste minnena jag har med mig i livet. Och tordyvlarna var en viktig del av det. Gråter nu när jag skriver om det… (därav inledningen till detta) Så tack Kay för att du på något sätt är kopplad till den sista stunden jag fick med henne!

Jag skriver ofta om att du har all makt i världen, att välja din attityd. Kay delar den uppfattningen och det är vad boken handlar om. Oavsett hur människor bemöter dig, vad som än händer dig, så kan du välja glädje. Möjligen kan han klandras för att vara lite för positiv, för när jag läste boken så tänkte jag, att han kan aldrig ha jobbat kommunalt! 😀 Jag tycker dock boken är klart läsvärd, den är lättläst och har en hel del klokhet. Så därför tänkte jag nu ha en tävling där du kan vinna boken!

En vinnare vinner boken och du är med och tävlar genom att svara på tre frågor. Jag vill också att du delar med dig av vad som gör dig riktigt glad! Tävlingen pågår till och med den 25 februari. Den som svarat rätt på frågorna och har största glädjefeelingen(enligt mig) vinner boken. Vinnaren meddelas via e-post och publiceras här på bloggen. Skulle du inte vinna, men vill ha boken ändå? Inga problem, Att välja glädje finns att köpa till bra pris via länkarna. Och du, kom ihåg att gilla happycato.se på Facebook och Instagram för tips om hur du skapar ett lyckligare liv. Och chansen att vara med i fler tävlingar såklart! 🙂

Lycka till!!

Tävlingen är nu avslutad! Håll utkik efter nya!

 

Vi ses i en gladare och lyckligare morgondag!

Happy Cato