JOBBET ÄR DITT

Idag är det äntligen dags att släppa JOBBET ÄR DITT – EN PRAKTISK JOBBSÖKARGUIDE. En bok som vuxit fram under flera års tid och som från början var på minst 300 sidor. Nu är den kraftigt nerbantad till dryga 100 och så konkret så jag förundras över hur det gått till. 🙂

Sommaren innan min krasch 2008 så låg jag i sommarstugan och läste Dagens Industri. Där fanns en annons med en text som fortfarande lever kvar i mitt huvud:

”Visste du att just nu funderar din bästa personal på att byta jobb?”

Därför känns det ju som perfekt tajming att släppa JOBBET ÄR DITT -EN PRAKTISK JOBBSÖKARGUIDE just när JOBBET ÄR DITT -EN PRAKTISK JOBBSÖKARGUIDEsommaren är i antågande. För det är under de närmaste månaderna som många kommer ha behov av de bästa tipsen om hur de lyckas i jobbsökandet.

Boken är tryckt i liten upplaga och en hyfsat stor andel är redan förbokade. Så se till att säkra ditt exemplar redan idag! Ni måste ju förstå att det här är en exklusiv möjlighet att få äga min allra första utgivna bok. Tänk vad den kommer vara värd om 20 år! 😀 Skulle du dessutom vilja byta jobb eller inte har något idag, räcker det med en tanke eller idé från boken för att kunna göra tusentals kronor i skillnad för din ekonomi . Det är få böcker som konkret kan bidra med det.

MammaKöper du boken så bidrar du dessutom till en bättre värld. Det är ingen slump att jag släpper boken just idag, på mors dag. För er som har följt happycato.se vet om min mammas sjukdom och bortgång i höstas. Jag ville dels hedra henne på hennes dag idag genom att släppa boken just idag. Dels kommer 20 % av bokens intäkter skänkas till cancerforskningen, så att andra inte skall behöva förlora sin mamma/fru/syster alldeles för tidigt.

Är du redo att beställa eller vill läsa mer? Gör det då under fliken BESTÄLLA eller klicka här. Boken kommer senare också finnas som E-bok och även säljas på olika internetbokhandlar, men bäst pris får du alltid här.

Vi ses i en gladare och lyckligare morgondag!

Happy Cato