happy påsk

Glad och lycklig påsk till er alla! Påsken är min favorithögtid. Den spenderas alltid i sommarstugan med hela familjen. Normalt sett brukar det bli en av årets första golfrundor, men det ser mörkt ut i år. Den riktiga höjdpunkten är dock korvgrillning vid havet, följt av det årliga boulemästerskapet och om vädret tillåter en fotbollsmatch med deltagare från tre generationer.

Jag har ofta funderat över varför just denna högtid är så speciell. Vi är samma människor på julen och även om de också är trevliga, saknas ett par ingredienser. Ingen golf och kallare väder är ju självklart. Att vi firar julen i Osby och inte vid havet spelar också in. Fast framförallt är det att vi är mer aktiva. Tittar jag tillbaka på alla julaftnar och påskhelger är det aktiviteterna jag minns. Det är där de stora skratten skapas, det är de minnena som sätter sig.

Jag hoppas att det blir en glädjefylld och aktiv påsk, jag ska göra mitt bästa för att bidra med det. Jag önskar er alla detsamma!!

Vi ses i en gladare och lyckligare morgondag!

Happy Cato

PS. Kom ihåg att köpa biljetter till min föreläsning i Osby den 26 april! Platserna minskar stadigt, men där finns fortfarande chans att få plats! DS.