Ingen har missat den, ingen fattar vad den betyder! Så kan vi väl enkelt tolka GDPR-lagen. Jag har följt diskussioner, lyssnat av kollegor och försökt skapa mig ett hum om vad och under vilka former uppgifter får sparas. Jag har ju lite tur som är ny i den här världen och dessutom inte är den som gillar att spara på onödiga saker. Jag gör det enkelt för mig. Ni som har laddat ner Fyra Steg till Lycka och genom det godkänt att jag kontaktar er, enligt gamla lagstiftningen, jag har raderat de uppgifterna. Jag kommer basunera ut när jag eventuellt skulle kunna komma igång med nyhetsbrev, det har inte funnits utrymme för att göra det på ett bra sätt. Och då får ni helt enkelt skicka e-posten igen. Jag har också rensat all e-post för alla dem som varit med i någon tävling på happycato.se!

Det som återstår är ni som har haft en kundrelation och som finns i kundregister i bokföringsprogrammet, eller som del av något underlag till bokföringen. Där finns det andra lagar som styr, så det vågar jag inte rensa… 😉 Men ni får naturligtvis begära ut den information som finns sparad där om ni vill.

För dig som kommenterat inlägg på happycato.se eller vill veta mer om information som sparas, läs integritetspolicyn här.

När lagen trätt i kraft och det blir någon som helst riktning på vad det här kommer att innebära, då ser vi vart det tar vägen på den här sidan! 🙂

Vi ses i en lyckligare och gladare morgondag!

Happy Cato