Golfarens 201 bästa ursäkter
Marcus Cato
Visto Förlag

Min nya bok trycks just nu och inom kort kommer den komma till mig! Det här är en bok för ALLA golfare därute. För är det något vi golfare är bra på är det att skylla ifrån oss och inte ta något ansvar för vårt spel. Det är alltid externa faktorer som håller oss ifrån de stora tourerna!

Här har jag samlat de 201 bästa ursäkterna jag har hört under mina 35 år som golfare! Allt från de vanligaste om att ha ont i någon kroppsdel till mer bisarra som att missa sitt utslag på grund av att man har majonnäs på tummen. Alla ursäkter kommer med en kommentar eller bakgrundsberättelse.

Plus att duktiga Johanna Lindqvist på Humming Life har illustrerat flera av ursäkterna! Boken kommer ha hårdpärm och färgtryck, vilket gör den perfekt som present till alla dåliga golfare du känner! 🙂

Läs mer om boken och hur du förhandsbeställer genom att klicka här!

Jag hoppas verkligen att du vill köpa den! Även golfare som inte älskar att läsa böcker kommer säkerligen finna denna bok underhållande! Jag har försökt lägga mycket omsorg kring den och gjort mitt bästa för att hitta en humoristisk vinkel på allt elände som drabbar oss på banan.

Vi ses i en gladare och lyckligare morgondag!

/Happycato