Golfarens 201 bästa ursäkter

Det är nu en dryg månad sedan Golfarens 201 bästa ursäkter nådde handeln och den har verkligen mottagits väl.

Förutom jättefina recensioner har den fått toppa en av Bokus försäljningslistor under ett par veckor, samt hamnat topp 3 på en annan. Den har också placerat sig högt på Bookheros bästsäljarlista över Hobby & Fritidsböcker.

Flera av våra största golfinfluencers har också uppmärksammat boken i sina kanaler och det är jag mycket tacksam för!

Många golfklubbar har också köpt in den, främst till tävlingspriser, men några har den också till försäljning i sina golfshoppar. Du hittar den bland annat i shopen på Skövde GK, Sölvesborgs GK och Boa Olofströms GK.

Flera bokhandlare har också tagit in den i sitt sortiment. Jag slår ett extra slag för Alice Bokvärld i Sölvesborg och Bokhandeln i Osby som säljer alla mina böcker. Men den finns på många fler ställen.

Det som varit trögt är att få in den hos de stora golfvaruhusen. Jag förstår att golfböcker inte är några storsäljare, men denna känns som perfekt att ha i kassan och som man köper till sin golfande kompis. Har du vägarna förbi ett golfvaruhus, fråga då efter boken, det kanske gör skillnad! 🙂

Även biblioteken går trögt, den har ännu inte fått något lektörsomdöme i BTJ som tyvärr många bibliotek förlitar sig väldigt mycket på. Och det är ju inte en bok som DN recenserar. Sedan har det varit semestertider så det kanske kommer. Det jag vill uppmana dig som läser är att önska boken till ditt bibliotek, låntagarnas önskemål är ofta prioriterade!

Har du inte köpt Golfarens 201 bästa ursäkter ännu, skynda dig! Första upplagan är snart slut och jag har inte bestämt ännu om jag ska göra ett nytt tryck!

Vi ses i en gladare och lyckligare morgondag!

/Happycato