lycka, mening, glädje, höst

Ännu en höst närmar sig. Det är dags för nystart på många håll. För egen del har ofta hösten varit just en tid för nystart. I år känns det inte riktigt så. Det är mer att fortsätta det som blev en nystart i början av året, med samboliv, ny stad och nytt jobb. Plus en ny bok då förstås.

Det finns dock lite som händer i höst som är nytt. Jag har skrivit på anställningsavtal för fast anställning. Vita har börjat spela golf. Sedan kommer jag också plugga lite extra under hösten. Det jag är säker på är Positiv psykologi. Sedan kan det också bli en kurs i affärsutveckling och en i hållbar produktutveckling.

Under hösten kommer jag också få kompetensutveckling inom jobbet. Bland annat utbildningen STEP som hjälper startups att lyckas med sitt teambygge. Det är ett perfekt komplement till all den kunskap jag tar med mig in sedan tidigare. Kommer också gå en utbildning kring finansieringsfrågor och lite annat smått och gott. Plus en jobbresa till Helsingfors.

Nya chanser att köpa mina böcker

Det blir ju också ett nytryck av nya boken! Den har sålt så pass bra att jag ger mig på en andra upplaga, så nu behöver jag bara sälja 49 000-99 000 böcker till varje år för att kunna leva på det. 😀 I höst blir det också en del bokförsäljningsevent, närmast ut är Kristianstad Bokfestival 7 september.

  • Kristianstad Bokfestival 7 september
  • Skaraborgs Bokmässa 19 oktober
  • Osby Bokmässa 26 oktober
  • Kronobergs Bokmässa 23 november
  • Julmarknad i Sölvesborg 29 november-1 december

Där kommer ni naturligtvis ha möjlighet att köpa mina böcker.

Vad gäller föreläsandet så ser det ut att bli en lugn höst. Jag har inga föreläsningar inplanerade, förutom i jobbet. Jag jobbar ju inte aktivt med att leta upp kunder just nu, men är ni intresserade av att höra mig föreläsa så kan ni maila mig på marcus@happycato.se.

Det var allt för nu!

Vi ses i en gladare och lyckligare morgondag!

/Happycato