Stunder av lycka

Idag blir det intimt, för intimt för vissa. Fast jag vet att ni alla har varit där! 😀 Idag får ni nämligen en lista på tio stunder när den euforiska lyckokänslan (rockstjärnelyckan) infinner sig och vi får känna lycka i stunden. Den lyckan kan vara bra ibland, men den är omöjlig att upprätthålla i långa loppet. Den här listan har ingen forskning bakom sig, utan är helt och hållet upplevelsebaserad! 🙂 Så här kommer tio stunder av rockstjärnelycka, utan någon direkt rangordning:

1. När du är ute och blir akut bajsnödig, men hinner precis hem i tid innan syndafloden startar! Ahhhh, that moment!
2. När du varit iväg en hel dag och inte haft tillgång till mat. För att sedan komma hem och hitta en halv pizza, med ditt namn på, i kylen!
3. Den första koppen kaffe på morgonen! Speciellt om någon annan gått upp och bryggt den!
4. När du som student hittar en 100-lapp i innerfickan på kavajen! Ahh, mat i en vecka, eller förresten… Jag går till puben istället!
5. När du är akut kissnödig och äntligen får lätta på trycket! Det är som om änglar kommit ner och gjort livet underbart i samma stund som strålen träffar porslinet! (Ja, jag siktar dåligt…)
6. När du är nyförälskad och precis känner att du ska få till det med tjejen/killen.
7. Precis i stunden när du fått till det… Beroende på prestation kan den känslan hålla i sig, eller väldigt snabbt fyllas med skam! 😀 (20-sekundersregeln…)
8. När alarmet ringer klockan sex och du inser att du är ledig och kan somna om.
9. När du hoppas fem meter upp i luften av skräck när du är hemma själv och du just trodde att du såg någon i huset, men strax inser att det var din egen spegelbild! Inte att förväxlas med att hoppa till av skräck varje gång man ser sin spegelbild! Den känslan är sällan euforisk… 🙂
10. När din respektive klagar över att det är omöjligt att få parkeringsplats nära entrén på IKEA, men precis då så öppnar sig en plats och du glider triumferande in, utan att säga ett ljud!

Det var tio stunder när en euforisk känsla kan inta kroppen! Eftersom jag just sett Zlatan göra mål för Manchester United, så är det också en liten eufori. Så det får vara bubblaren! 🙂 Nu är jag nyfiken på, vilka euforiska moment på den här listan har du själv varit med om? Eller har du något annat, lägg en kommentar och berätta!

Vi ses i en lyckligare och gladare morgondag!

Happy Cato